søndag 24. mai 2009

turmarsj


Idag har vi vært på turmarsj på kvaløya(ei øy helt sør i kommunen)Det var skikkelig fint vær,ikke den store temperaturen men det gjør ikke noe.Bildet her er tatt mot Brønnøysund og torghatten.
Folk tok en pust i bakken og koste seg i det fine været.Her stopper vi for å kle av litt tøy,det var noen som gikk varm...

Det var litt skog å gå igjennom og.Er alltid så koselig i skogen,spesiellt når det er opptråkka stier..Dette arrangemanget er hvert år på denne tida.Du kan velge om du vil gå rundt øya,ca 10 km eller lille løypa på 3 km.Vi gikk den korteste pga ungene.

Her kommer vi fram av skogen og da ser vi bare gult..i gult.Og lengre framfor oss er det litt eldre folk med staver. Denne løypa er mest for de små og de eldre.


Koselig med skogsvei og løvetann.


Her tar vi igjen noen av den eldre garde..
Nå er vi ikke så langt fra mål og mottagelse av pins som bevis på vår deltagelse.Nå er det bare et lite stykke igjen og da ble det kake på alle mann,før vi dro hjem å spiste elgsteik lagt i lake og poteter,saus og grønnsaker.Helt nyydelig... også ei god middagskvile på sofaen...Livet er ikke så værst ,sånne dager.
Ha ei fortreffelig flott uke alle sammen!

1 kommentar:

  1. Ser ut som dere hadde en flott tur,naturen er det ihvertfall ingen ting å si på.Et vakkert område du viser fint med bildene dine.

    SvarSlett