lørdag 3. oktober 2009

For mange jern i ilden


Ja det er mulig å ha for mange jern i ilden.Det har jeg nå,men jeg håper at jeg kan bli ferdig med noen sånn etter hvert.
Jeg har begynt å male gangen lys,den var trekvit,eller tregulnet.Jeg har et skap jeg skal male og få opp i hobbyrommet,og et bord som skal lages slik at jeg får en plass å holde på,,har begynt med oljemalingigjen.Å det var så moro,en gang i uka er jeg på kurs på aktivitetsenteret her jeg bor.Jeg måtte jo på en sånn plass for her hjemme får ikke noe stå i fred for ungene og ikke har jeg noen egnelig plass heller.Også prøver jeg å lage julegaver,både i cernit og strikking..Så jeg har for mange jern i ilden nå ja.. Pluss at hus og hjem skal stelles og at man skal jobbe på dagtid..
Blir lite tid til å ta bilder,forresten har det ikke vært noe å ta bilde av for det har bøtta ned her hos oss i lang tid nå,men idag må jeg ut en tur for nå ser vi sola igjen..
Ha ei strålende helg!

2 kommentarer:

  1. Beklager så mye,men det bildet har jeg ikke mer,det var et mobilbilde som jeg syns var litt fint så jeg la det inn der.
    Du står på skjønner jeg,egentlig syns jeg det er bedre å ha mye å gjøre enn lite,blir fort kjedelig det.
    Ha en fin dag:o)

    SvarSlett
  2. Hei vennen;)Det ligger en award til deg inne på bloggen min.Gid.

    SvarSlett