fredag 27. november 2009

Hjemme igjen

(Bilde funnet på nettet)
Ja da var jeg hjemme igjen,operasjonen gikk bra,men jeg må ha en sånn runde til på nyåret.Men det tenker vi ikke på akkurat nå. Nå skal ting gjøres ferdig til jul,iår må jeg ha mye hjelp,så det blir å ta den litt enklere sorten iår;)
Formen er fin men jeg er skikkelig ustø,har følelsen av å være ute i store bølger,hvor man plutselig får overbalanse.. men det kommer til å gå seg til etterhvert.
Jeg må bare stresse ned og gjøre minst mulig.... Det kan være vanskelig men sånn er det nå iår.Jeg får følge med på hva dere andre lager og kommentere det istedet..Dere er sååå flinke at ååå...
Gleder meg til adventstida,den er så koselig med masse lys og forventninger.. og ungene som spent står opp hver morgen for å finne ut hva som er i pakkekalenderen. Iår skal jeg blande pakker og gjøremål. Har vel god tid til det iår,er sykemeldt i en mnd. Også har jeg aldri vært fra ungene så lenge som nå,så jeg har ekstra lyst til å være mye sammen med dem. Vi skal bake og male,lage trolldeig ol. enkelte dager fram mot jul....Håper det blir godt mottatt.
Ønsker alle som er innom ei fin helg!!

2 kommentarer:

 1. heia shnuppa:)
  Godt å ha deg tilbake,og det høres ut som det bi en veldig fin adventstid for deg og ungene selv om den bi enkel:)
  Gooo klem til deg vennen,gid.

  SvarSlett
 2. Takk for koselege kommentarar under mitt lange fråvær. Eg er dårleg oppdatert forstår eg,visste ikkje at du har vore/er sjuk og måtte skrolla meg fort nedover på sida di for å få det med frå starten. Ingen triveleg lesning synes eg... men det ser jo ut for at det skal gå bra heldigvis. Og så må du heilt til Tromsø på sjukehus? Det er langt det.. Veit at søskenbarna mine i Brønnøysund har vore til Bodø på sjukehus og syntes DET var langt,men det vert jo bagatellar i forhold til Tromsø!
  Ynskjer deg gode romjulsdagar og eit riktig godt nytt år og lykke til med ny operasjon på nyåret :0)

  SvarSlett