tirsdag 29. desember 2009

Snart et nytt år!!


Jeg er nå på føttene, noe begrenset seg,men jul fikk vi til.. Mann og barn var i skogen å huggde juletre....Vi har en tradisjon på at vi er til broren min for han har skog,men det er litt vanskelig å finne tre for de er blitt ganske store...

Det har ikke blitt gjordt noe med meg nå før jul av sånne kose ting.Jeg har ikke hatt lyst,nei det er ikke sant,lysten har vært der men hodet har ikke vært så bra så vi får prøve igjen til neste år!
Eller kanskje etter jul;) Jeg er sykemeldt til midt i januar nå, så får vi se hva som skjer etterhvert...
Jeg har fått innkalling til neste runde,den blir midt i januar.Nok om det....

Vi fikk vår første julegave i begynelsen av des.Det er et postkassestativ med malt trepostkasse,med bilde av huset. Fikk den så tidlig for at vi skulle få den ned i bakken før det ble frost og det gikk bra.
Saken var at mannen min og broren hans kjøpte seg et skjær til traktoren i høst,og når mannen min skulle prøve det for første gang klemte han flat den gamle postkassen av metall(ved et uhell,hadde ikke kontroll på utstyret) så posten vår i høst har vært ganske så våt,men nå er det slutt på det..
Tusen takk til Rune for ny postkasse!!!

Vi er ganske rolige for tiden,det blir mye god mat og lite trim,men vi får bli flinkere etter jula...Er det ikke sånn det er for de fleste?

Ønsker Dere alle der ute Ei fortsatt god jul og Et godt nyttår!!

3 kommentarer:

 1. Takk for koselig hilsen:)
  Du må ha fortsatt god bedring!
  Kos deg i romjulen:)

  SvarSlett
 2. Himmel og hav så mye som har skjedd som jeg ikke har fått med meg.Så trasi at du har vært så syk,håper virkelig du er på bedringens vei og at du blir helt bra igjen.Sannelig ikke greit når noe sånt skjer,syns du er kjempe tapper som tar dette så fint.Håper du koser deg i romjula,og riktig god bedring.Klem fra Anne-Berit.

  SvarSlett
 3. Detta var ikkje noko kjekt å høyre......håpar det går bedre etter kvart.
  Riktig god bedring til deg!!

  SvarSlett