lørdag 1. august 2009

Loppis

Hei ja nå har det vært stille lenge fra denne kanten,men nå er jeg tilbake.. Har vært på ferie i Sverige,og da måtte vi selvfølgelig på Loppis.. Fant disse flotte sakene til en billig penge.
Et vaffeljern,et strykjern og ei kjøttkvern. Kosta meg 140 svenske kroner.Billig!Hadde ikke fått alt dette i Norge for så lite. Er veldig gla i gamle ting,ikke så rart kanskje,i og med at jeg bor på et nedlagt småbruk..Har litt fra den gården jeg kommer fra men mye av det som var der ble kastet/solgt.Da det skjedde var jeg for liten,hadde ikke noe jeg skulle ha sagt.Så nå må jeg skaffe det fra andre steder,som loppis i sverige feks. Dette var min første loppis opplevelse og jeg tror ikke det blir den siste.
Et velbrukt vaffeljern...
Et skikkelig tungt strykejernOg ei kjøttkvern.

Det var mye annet fint også men desverre var plassen i bobilen minimal,pga sykler og store campingstoler+bord og diverse andre handelsvarer.Det ble en tur på Ikea og og der kommer ikke jeg tomhendt ut..Men denne gangen var det langt å gå til bilen,så det begrensa seg av seg selv.. Men tilbake til loppisen,jeg fant en stol som var i blå/grønt stoff(100,-),helt nydelig og god å sitte i .Hadde nok latt seg trekke opp, men plassen var altså ikke på min side.Er litt frustrert over at jeg ikke fikk hjem den men hva kan man gjøre?Mannen min fant en gyngestol(850.-),med lange meier og høy rygg.Jeg prøvde den og for hver gang jeg gynga så fikk jeg ut et lite..ååhh..Trodde jeg skulle tippe for hver gang,men det gikk bra.(Vi hadde en sånn på gården jeg kommer fra men den forsvant i arveoppgjør...)Den var også et kupp men når man ikke har plass ja da har man ikke plass..

Jeg tok ikke bilder inne på loppisen men det skulle jeg ha gjort for det var sååå mye rart,noe brukbart og mye lite brukbart,i mine øyne.Men vi er heldigvis forskjellige!

Ha en strålende helg alle bloggere!Og takk for at du titter innom hos meg!

1 kommentar:

  1. Jøss,den kjøttkverna så jo spillerny ut.Gøy å være på loppis i Sverige.Var på ferie i Sverige vi også i sommer,men det ble bare bøker kjøpt på loppis denne gangen.Syns det er artig å lese bøker av Svenske forfattere på originalspråket.Og bøkene så ikke ut som de hadde vært bladd i engang.
    Ha en fin uke:o)

    SvarSlett