tirsdag 18. mai 2010

Nå blir det TAKKEBAKST!!!


Her er bursdagsgaven fra min kjære mor og kjæresten hennes.Endelig har jeg fått meg takke...Den har stått på ønskelista lenge,og veldig sterkt nå i det siste.TUSEN HJERTELIG TAKK FOR TAKKA!!!Masse klemmer....!!
Dette må være rolls roysen av takker....60 cm i diameter og på nesten 3kw...

Det var ei stund at jeg tenkte på å bytte den inn i ei mindre ei,46cm, men jeg tror jeg må beholde den på 60..Er det noen som har denne store eller som har mindre og som mener 60cm blir for stort?
Er bare et problem å det er at vi har ikke bod,så jeg vet ikke hvor jeg skal lagre den??Det finnes et stativ å få kjøpt sånn at den lagres stående...Vel det må vi vel løse etterhvert....:)



Den tar nesten hele kjøkkenbordet,så stor er den...Nei her er det bare å få snekkra grov kjøkken,såpass at ho mor får bake:)
(ønsker meg sånn vinterhage som alle har,bare frittstående, med grue og grill og gjerne en plass til takkebakst og)

Lover å komme tilbake med bakste bilder når jeg kommer meg i sving,må vel kjøpe den nye takkebakstboka som er kommet, først.Også har vi litt for mye flatbrød igjen ennå...Kanskje jeg skal prøve meg på lefser..Blir vel litt prøving og feiling først...men jeg gleder meg!!!

Ha en fin tirsdag!

3 kommentarer:

 1. Nå har du jammen vært heldig. Jeg har arvet en stor takke etter svigermor, og den har vært i bruk ganske flittig. Det går mest i svele her i huset. Dette er ganske tradisjonell kaffemat her i Møre og Romsdal. Får stekt 7 samtidig på takka.

  Lykke til med baksten!

  SvarSlett
 2. Gratulere med takken.Bare vør glad den er stor,blir plass til flere sveler på den om gangen.Så flink du er som kan bake lefser og flatbrød.Har ønsket meg takke i mange år,men det har aldri blitt om at jeg har kjøpt det.Lykke til med baksten,og ha en fin uke.Klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Ja du må prøve deg på lefser! Mye arbeid men masse godt og gøy sammen med noen :)

  Litt tidlig for sommerblomster ennå men jeg her fjuska litt da ;)

  U9

  SvarSlett