søndag 2. mai 2010

Vår i luften


Her er et bilde fra forrige helg.Vi var i bursdag og da vi dro hjem tok jeg dette bildet..Nakne busker er ikke så dumt,og med et godt lys bak er det supert..

Måtte bare ha med et litt grønt bilde denne gangen,det er ikke så mye som er grønt på denne tida,så det ble bilde av mose..Her skulle man ha hatt makro men det får komme når man får råd en gang...Og et fotokurs:)

Har strikka litt på "kåpptoggår"(les kopptuer)i det siste.Kjøpte garn på EuroPris,trysilgarn,Tuva.Et godt garn til dette formålet.
Ingenting er som hjemmelaget:)

Vel det var en liten oppdatering herfra..Håper alle har en fin vår tid nå,innimellom snøbygene..Ønsker alle som er innom ei flott og vårlig uke!!!

3 kommentarer:

 1. Så nettopp værvarsel, på torsdag skal vi får 10 grader!!
  Dette garnert egner seg godt til kopptuer, denne helga har jeg strikket 3 stk;)
  ha en fin kveld og en god uke mot vår;) Klem;)

  SvarSlett
 2. Fotokurs ja, det skulle jeg også gjerne ha gått. Det blir for kjedelig å sitte å lese seg til kunnskap selv. Trivelig å strikke sine egne kopptuer. Jeg har vært så heldig å få av en venninnne.

  SvarSlett
 3. Vår og vår fru Blom.Vet sannelig ikke hva vi skal kalle det vi har nå,føles mer som vinter.Men håper jo at det skal BLI vår,fort.
  Hjemmestrikkede kopptuer er supergoe,har noen,og skal strikke flere.Nydelige farger du hadde funnet fram her.Ha en fin tirsdag.Klem:)

  SvarSlett